Bokcirkeln

Ett Magiskt Rum

Har du alltid önskat att du vore en del av ett litterärt sällskap? Att du fick sitta och röka cigarr och diskutera filosofi med Sartre och de Beauvoir på Café de Flore. Att du också fick utmana och förnya romanens grundprinciper tillsammans med Woolf i Bloomsburygruppen? Eller helt enkelt bara diskutera fantastiska romaner med fantastiska människor? 

Svaret är enkelt: kom till Ett magiskt rum och drick ett glas vin med dina favoritförfattare! Här samlas läsare, författare, översättare och experter i spännande litterära samtal. Ett magiskt rum är inte en traditionell bokcirkel läsare emellan, men inte heller en föreläsning av författare och experter – utan en plattform för avslappnade och opretentiösa diskussioner, där författare och läsare ges chansen att mötas och utbyta tankar, perspektiv och idéer.

Vår första bokcirkel äger rum den 2:a maj kl. 19, på Södra Förstadsgatan 18 i Malmö. Då diskuterar vi Isabella Nilssons prisbelönta En bok för Ingen och gästas av självaste Isabella såväl som litteraturvetaren och Nietzsche-experten Per Erik Ljung och ingen mindre än ellerströms grundare Jonas Ellerström. 

Så går det till

När du köper upplevelsen här skickar vi hem boken till dig tillsammans med material och diskussionsfrågor. Den 2:a maj kl. 19 träffas vi sedan på ellerströms förlag, på Södra Förstadsgatan 18 i Malmö, för att tillsammans diskutera boken.

I paketet ingår

”En bok för Ingen” av Isabella Nilsson

En kvälls samtal om boken

Material och diskussionsfrågor inför bokcirkeln

Ett glas vin