Mejl

Kommande titel

Olika vänskaper kräver olika tekniska lösningar. I januari 2022 börjar två män i två städer att skriva till varandra. Brevväxlingen blir snabbt avgörande för dem, ett forum där vardagsliv ­möter litteraturliv, där böcker och vandringar, krogbesök och ­radioprogram skärskådas. Partners och ­pappor, Kalle Lind och Lars Norén, Harvest och ­Bullen. Men texten börjar också snart att handla om sig själv, om att skriva, om brevet som form, och det som till en början var en biprodukt blir till själva verket i sig. En synkronicitet växer fram. Med stark nukänsla tecknar ­Ludvig Köhler & Michael Larsson i Mejl ett totalt oironiskt ­dokument över tiden vi nyss levde i.

Bandtyp

Mjukband

ISBN13

9789172477490

Recensionsdag

21 september 2024

Utgiven

2024

Genre

Om författarna

Ludvig Köhler (f. 1989) är författare och bor i Årsta. Han gav senast ut romanen Fotboll på Renate år 2023. Han har medverkat med texter i Kvartal, L’amour – La mort, Pralin... Läs mer »
Michael Larsson. Foto: Christoffer GrimshornMichael Larsson (f. 1989) är översättare och skribent bosatt i Malmö. Han har medverkat med texter i Ny Tid, Skånska Dag­bladet, Ordkonst och Lyrikvännen. På ­ellerströms är han aktuell... Läs mer »