Köp e-böcker i vår webbshop!

Köp e-böcker i vår webbshop!

Vi är så glada att nu kunna erbjuda köp av e-böcker direkt här på hemsidan. Självklart älskar vi pappersböcker. De är underbara på alla sätt. Sluta för guds skull inte köpa dem. Men är du som vi, vill du ibland få tillgång till en titel genast, utan att behöva vänta på leverans. Och om du är som vi tycker du ibland att det kan vara praktiskt att bära en bok med sig i telefonen så att man kan läsa i den när helst man får lust. (Hur många tågresor har inte blivit förstörda av att en halvläst bok blivit kvarglömd på nattygsbordet?!) Hos oss är priserna lägre och med e-böcker slipper du dessutom fraktkostnad. Men se det inte som en alternativ. Se det som ett komplement. Köp båda!

Webbshoppen för e-böcker är fortfarande under uppbyggnad och sortimentet kommer att utökas allt eftersom, men redan nu finns ett mindre urval av våra titlar tillgängliga. Välkommen in och botanisera!

Här hittar du våra e-böcker!

Här hittar du teknisk info och köpevillkor rörande e-böcker.